PDA

View Full Version : Channel Bot



JAGeAdam
08-17-2008, 12:31 AM
Ok, I need someone who has the know-how to use Stealth-Bot.

I believe you will need some decent knowledge of port-forwarding and such to get it set up and working.

I will be providing the CD-Keys for this to work.

This section will not be taken seriously by the diablo2 community if we do not have a channel/bot.

Once this is set up I plan on recruiting vigorously to get this section active and popular.

Post here, or pm me if you KNOW you can do this.

HbX
08-17-2008, 12:49 AM
I've used it before. I might be able to help.

JAGeDurf
08-17-2008, 09:29 AM
I'm sure i could figure it out
-durfy

JAGeMaiden
08-17-2008, 01:00 PM
I have used it and used to run the channel bot, im here if you would like me to run it

JaGe Lee Harvey Oswald
08-17-2008, 02:30 PM
me and ian used to run a stealth bot for awhile. its pretty easy to set up. follow the guides from the website and it should get it up and running pretty smoothly. any problems you would have would be from port forwarding, and im sure theres plenty of people here that know how to do it.